• (032) 258-63-25
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Курсанти ЛьвДУВС отримали відзнаки за участь у спецоперації «Захід-2023»

Здобувачі Львівського державного університету внутрішніх справ спільно з нацгвардійцями та прикордонниками патрулювали місцевість на контрольованих смугах Закарпаття.

За якісне та сумлінне виконання завдань під час несення служби у спільних прикордонних нарядах понад 180 вихованців вишу отримали подяки від 27-го та 94-го прикордонних загонів.

Спільна служба курсантів із представниками Чопського та Мукачівського загонів тривала позмінно. Вони перевіряли автомобілі та водіїв, проводили огляд речей на наявність зброї, боєприпасів та небезпечних предметів. Крім того, затримували осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон.

«Завдяки цій діяльності ми розвинули комунікабельність, а також вивчили нову місцевість. Загалом це чудова нагода здобути новий досвід», – зазначив курсант ЛьвДУВС Владислав Воронюк.

Деталями участі у спецоперації також поділився здобувач вишу Володимир Петруха.

«Ми з колегами діяли як підсилення для прикордонників: допомагали їм патрулювати й працювати з місцевим населенням. Часто обстежували тили, аби якомога швидше знайти правопорушників і завадити їм у перетині лінії кордону», – відзначив хлопець.

За час спецоперації курсанти університету спільно із прикордонниками викрили 35 порушників, які намагалися нелегально перетнути кордон, та виявили факт незаконного перевезення наркотиків.

LvSUIA organized a round table discussion on harmo...
Студенти ЛьвДУВС поспілкувались з військовим штурм...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.lvduvs.edu.ua/

© 2024 Lviv State University of Internal Affairs.

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS