• (032) 258-63-25
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини

Представники університету долучились до міжнародних навчань «Rapid Trident – 2021»

Нещодавно на Львівщині відбулися щорічні міжнародні навчання «Rapid Trident – 2021». Учасниками заходу стали науково-педагогічні працівники Львівського державного університету внутрішніх справ - завідувач кафедри тактико-спеціальної підготовки факультету №3 Юрій Йосипів та викладач циклу спеціальних дисциплін «Академії поліції» ЛьвДУВС Богдан Тучапець. 

Тренування проходили на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

До заходу долучилися близько шести тисяч військовослужбовців із 15 країн-партнерів.

Організатори наголошують, що такі міжнародні навчання є важливим кроком України на шляху до НАТО, адже мають на меті підвищити рівень підготовки й оперативності українських військ та покращити сумісність штабів Збройних Сил України, США та інших членів Альянсу і держав-партнерів.

«Практичній складовій навчання передував теоретичний вишкіл, що стосувався планування спеціальних операцій з урахуванням особливої військової тактики в умовах міської забудови, надання домедичної допомоги під час бойових дій, застосування безпілотних систем спостереження. Крім цього, йшлося про особливості спілкування з населенням, що проживає в умовах збройних конфліктів», - розповів завідувач кафедри тактико-спеціальної підготовки факультету №3 Юрій Йосипів.

Практична частина тренувань відбувалася на ділянці «Бій у місті», що є своєрідним містом у мініатюрі. Під час цього етапу навчань військовослужбовці відпрацьовували різноманітні завдання в умовах міста, звикали правильно пересуватися та вчасно виявляти ворожі засідки.

Після завершення навчань представники ЛьвДУВС отримали відповідні сертифікати.

Курсанти ЛьвДУВС взяли участь у всеукраїнських пер...
Майбутні абітурієнти завітали на День відкритих дв...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.lvduvs.edu.ua/

© 2024 Львівський державний університет внутрішніх справ

Please publish modules in offcanvas position.