• (032) 258-63-25
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини

У Львові відбулось засідання Коаліції «Львівщина 1325»

Коаліція реалізовує обласний план дій на виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека». До заходу долучилися працівниці Львівського державного університету внутрішніх справ.

Під час зустрічі обговорили Меморандум про співпрацю у межах локалізації у Львівській області резолюції та Національного плану дій з її виконання. Окрім цього, визначили напрямки діяльності робочих груп та склали план роботи на три місяці.

В обговоренні взяли участь доцентка кафедри кримінально-правових дисциплін Інституту права Світлана Романцова, яка також є учасницею Коаліції та регіональною координаторкою проєкту «Жіноче лідерство на шляху відновлення України» у Львівській області, завідувачка відділення актуалізації навчання та практичної підготовки вишу Олександра Захарова та завідувачка кафедри кримінального права і кримінології факультету №1 Ірина Газдайка-Василишин.

Представниці ЛьвДУВС відзначають, що можливість долучатись до реалізації місцевого плану дій на виконання резолюції є важливою для відомчого вишу. 

У ЛьвДУВС завершився тренінг для поліцейських із п...
В університеті віддали шану загиблим у бою під Кру...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.lvduvs.edu.ua/

© 2024 Львівський державний університет внутрішніх справ

Please publish modules in offcanvas position.