• (032) 258-63-25
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини

У ЛьвДУВС провели перше заняття для учасників молодіжної програми «Правоохоронний старт 2023»

У Львові відбулося відкриття проєкту «Правоохоронний старт 2023». Навчання учасників частково триватиме на базі Львівського державного університету внутрішніх справ. Днями хлопці та дівчата вже відвідали перше заняття у рамках цього просвітницького курсу.  

Директор Інституту з підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Юрій Назар привітав молодь із початком навчання та розповів про освітні програми університету.

Третьокурсниця Інституту права ЛьвДУВС Богдана Ониськів стала однією із учасниць програми.

«Важливо використовувати кожну нагоду для вдосконалення. Завжди цікаво слухати професіоналів-практиків, спілкуватися із ними віч-на-віч та переймати досвід. Ось як тепер, під час наших зустрічей», – поділилася дівчина. 

Відзначимо, що впродовж місяця 30 студентів-правників з Львівщини здобуватимуть знання в юридичній сфері, навчатимуться протидіяти корупції, а також дізнаються про актуальні кейси, важливі в роботі правоохоронців.

Проєкт реалізують за ініціативи Молодіжної ради при Львівській ОДА, за підтримки Львівського територіального управління НАБУ та поліції Львівської області.

Викладачка ЛьвДУВС провела майстер-клас з фінансов...
Вихованці вишу зустрілися із випускницею ЛьвДУВС, ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.lvduvs.edu.ua/

© 2024 Львівський державний університет внутрішніх справ

Please publish modules in offcanvas position.