• (032) 258-63-25
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Гловюк Ірина Василівна

Посада Професор кафедри
Спеціальність Правознавство
Науковий ступінь        Доктор юридичних наук
Вчене звання Професор

Коротко про себе

У 2005 році закінчила Одеську національну юридичну академію (диплом магістра права з відзнакою).

З квітня 2005 року по липень 2007 року працювала діловодом, консультант Приморського районного суду м. Одеси.

З вересня  2007 року по травень 2017 року працювала асистентом, старшим викладачем, доцентом, професором, виконувачем обов’язків завідувача кафедри кримінального процесу Національного університету "Одеська юридична академія", професором кафедри кримінального права, процесу та криміналістики Міжнародного гуманітарного університету.

З 2013 року по 2016 рік навчалася у докторантурі Національного університету «Одеська юридична академія», кафедра кримінального процесу

З травня 2017 року по травень 2020 року  працювала завідувачем кафедри кримінального процесу Національного університету "Одеська юридична академія".

15 листопада 2017 року отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 003094. Адвокат Адвокатського об’єднання «Barristers».

Медіатор (сертифікат «Базова підготовка медіатора», 2020).

З вересня 2020 року - професор кафедри кримінально-правових дисциплін юридичного факультету  Львівського державного університету внутрішніх справ.

22 січня 2009 року захистила дисертацію на здобуття наукового ступеню кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.09 на тему: "Судова діяльність у досудовому провадженні".

27 лютого 2016 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеню доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.09 на тему: "Кримінально-процесуальні функції: теоретико-методологічні засади і практика реалізації".

Рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 25 січня 2013 р. присвоєно вчене звання доцента кафедри кримінального процесу.

Рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 16 грудня 2019 р. присвоєно вчене звання професора кафедри кримінального процесу.

Входжу до складу Комісії з питань правової реформи (Указ Президента України від №476/2020).

Входжу до складу Науково-консультативної ради при Верховному Суді, до складу комітету з кримінального права та процесу НААУ, комітету з конституційного правосуддя та прав людини Ради адвокатів Одеської області.

Науковий доробок

Google Scholar

Сфера наукових інтересів

  • Захист прав людини у кримінальному провадженні
  • Адвокатська діяльність у кримінальному провадженні
  • Кримінально-процесуальні функції
  • Заходи забезпечення кримінального провадження

Викладає навчальні дисципліни

  • Процесуальне оформлення слідчих (розшукових) дій та рішень
  • Ювенальна юстиція

© 2024 Львівський державний університет внутрішніх справ

Please publish modules in offcanvas position.