• (032) 258-63-25
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Хомко Леся Василівна

Посада Доцент кафедри
Спеціальність Право
Науковий ступінь         Кандидат юридичних наук
Вчене звання Доцент 

Коротко про себе

Закінчила юридичний факультет Львівської комерційної академії. На кафедрі працює з 2008 року. У 2013 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук на тему: «Порівняльно-історичне дослідження міського права в Україні» (спеціальність 12.00.01). Вчене звання доцента присвоєно у 2021 р.

Проходила міжнародне стажування: «Організація навчального процесу для здобувачів юридичної освіти, інноваційні методи навчання у закладах вищої освіти України та ЄС» ( жовтень-грудень  2019 р. - Європейський університет Віадріна у м. Франкфурт-на-Одері (Федеративна республіка Німеччина).

Одержала сертифікат про володіння польською мовою, відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (на рівні В2).

Науковий доробок

Автор понад 100 наукових та навчально-методичних праць, присвячених актуальним питанням господарського права, у тому числі монографії. Співавтор навчальних посібників «Правове регулювання підприємницької діяльності», «Електронні сервіси у сфері господарської діяльності», підручників «Господарське право. Загальна частина», «Господарське право. Особлива частина», колективних монографій «Проблеми правового регулювання договірних відносин суб'єктів господарювання» та «Неюрисдикційні форми захисту прав та інтересів суб’єктів господарювання».

Google Scholar

Викладає навчальні дисципліни

  • Господарське право України
  • Правове регулювання банкрутства
  • Актуальні проблеми господарського права
  • Правове регулювання підприємницької діяльності

© 2024 Львівський державний університет внутрішніх справ

Please publish modules in offcanvas position.