• (032) 258-63-25
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ільків Наталія Володимирівна

Посада Доцент кафедри
Спеціальність Право
Науковий ступінь        Кандидат юридичних наук
Вчене звання Доцент 

Коротко про себе

Закінчила юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка з відзнакою. Працює у Львівському державному університеті внутрішніх справ з 1996 р. У 2001 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук на тему: «Оренда земель сільськогосподарського призначення: правові аспекти» (спеціальність 12.00.06). Вчене звання доцента присвоєно у 2005 р.

З 2014 р. сертифікований тренер Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) та Центральної виборчої комісії з приводу проблем застосування виборчого законодавства України щодо проведення навчань членів виборчих комісій різних рівнів та інших осіб та реформи адміністрування виборчих процедур.

Проходила міжнародне підвищення кваліфікації (вебінари): «Хмарні сервіси для онлайн навчання на прикладі платформи Zoom».

«Онлайн навчання як нетрадиційна форма сучасної освіти на прикладі платформи Мoodle».

«Використання в сучасній онлайн освіті можливостей хмарних сервісів на прикладі платформ Google Meet, Google Classroom»  (Інститут науково-дослідний люблінського науково-технологічного парку, Міжнародна фундація науковців та освітян (IESF).

Пройшла курс навчання на тренінг-семінарах Центру бізнесу навчання «Golden Staff» та Міжнародного Стандарту Якості 9001 «Основи ораторської майстерності у роботі тренера», «Тренінг для тренера».

Науковий доробок

Автор понад 70 наукових праць, присвячених актуальним питанням земельного та екологічного права, у т.ч. монографій. Співавтор навчальних, науково-навчальних, науково-довідкових та практичних посібників – «Дозвільне та договірне регулювання природокористування», «Землі сільськогосподарського призначення: права громадян України», «Екологічне право України», «Аграрне право України», «Земельне право України», «Екологічне право в діяльності ОВС», «Правове забезпечення протидії правопорушенням та злочинам у сфері земельних відносин», «Довідник нотаріуса», «Особисте селянське господарство: права його членів», «Практичний порадник сільського голови з земельних питань», Науково-практичний коментар Земельного кодексу України, Велика українська юридична енциклопедія у 20 томах (Т.16 «Земельне та аграрне право»).

Google Scholar

Викладає навчальні дисципліни

  • Екологічне право України
  • Теоретико-прикладні проблеми дозвільного та договірного регулювання природокористування суб’єктів господарювання
  • Міжнародно-правові та національні механізми захисту земельних та екологічних прав

© 2024 Львівський державний університет внутрішніх справ

Please publish modules in offcanvas position.