• (032) 258-63-25
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Карпенко Євген Володимирович

Посада Професор кафедри
Alma mater Прикарпатський національний університет імені В. Стефаника
Спеціальність Психологія
Науковий ступінь   Доктор психологічних наук
Вчене звання Доцент 

Коротко про себе

У 2008 р. закінчив Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника і здобув диплом магістра з відзнакою за спеціальністю «Психологія». У 2012 р. захистив кандидатську дисертацію на тему: «Трансформація захисних механізмів у процесі самоактуалізації особистості» за спеціальністю 19.00.01 – загальна психологія, історія психології та здобув науковий ступінь кандидата психологічних наук. 16 травня 2018 р. присвоєно вчене звання доцента кафедри психології. Психотерапевт у методі позитивної психотерапії (WAPP, Germany, 2013), психолог-консультант у методі позитивної психотерапії (WAPP, Germany, 2007), член реєстру Української Асоціації Позитивної Психотерапії (з 2020), реєстру Української Спілки Психотерапевтів (з 2021), випускник Міжнародної Школи Тренерів (2011), член World Association for Positive Psychotherapy (з 2011), співавтор, співорганізатор та тренер щорічної Всеукраїнської науково-практичної конференції «Табір Особистісного Розвитку і Творчості (ТОРТ) для Тебе» (2010 − 2013). У 2015 р. пройшов закордонне стажування в Університеті Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін). У 2020 р. захистив докторську дисертацію на тему: «Психологія емоційного інтелекту в дискурсі життєздійснення особистості» за спеціальністю «Педагогічна та вікова психологія» та здобув науковий ступінь доктора психологічних наук.

Читає навчальні дисципліни: «Практикум з психокорекції», «Сучасні методи психокорекції і психотерапії», «Основи психотренінгу».

Науковий доробок

Автор 64 наукових та навчально-методичних праць, серед яких 2 одноосібні монографії, 1 участь у колективній монографії та 4 навчальні посібники.

Google Scholar

Сфера наукових інтересів 

  • Емоційний інтелект, життєздійснення особистості, аксіопсихологія
  • Позитивна психотерапія, логотерапія і екзистенційний аналіз
  • Індивідуальна та групова психотерапія, психологічне консультування
  • Тренінги особистісного розвитку

© 2024 Львівський державний університет внутрішніх справ

Please publish modules in offcanvas position.