• (032) 258-63-25
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Загальна інформація

Кафедра менеджменту створена у 2006 році у рамках розвитку  безпекознавчого та менеджерського напряму освіти у Львівському державному університеті внутрішніх справ, започаткованого Василем Франчуком та Михайлом Штангретом. Вагомий внесок у формування та розбудову кафедри менеджменту вніс академік Національної аграрної академії наук України, професор Роман Тринько.

За час свого функціонування кафедру менеджменту очолювали: професор Юрій Стадницький, доцент Володимир Дудюк та професор Зінаїда Живко. На кафедрі працювали відомі науковці, зокрема: Євген Палига, Ярослав Піцур, Богдан Мізюк, Микола Довба, Василь Коломієць, Микола Шульський та ін.

Якісний склад становить 100 %, оскільки колектив кафедри формують 9 науково-педагогічних працівників, з яких:

  • 6 кандидатів економічних наук;
  • 1 кандидат технічних наук;
  • 1 кандидат наук з державного управління;
  • 1 кандидат педагогічних наук.

З 01.10.2018 року кафедру очолює кандидат технічних наук, доцент Галина Леськів, її науково-педагогічний стаж становить 23 роки.

Кафедра менеджменту здійснює підготовку здобувачів вищої освіти за галуззю знань 07 «Управління і адміністрування» спеціальністю 073 «Менеджмент» в рамках освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів «Менеджмент та безпека бізнесу», освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Управління та безпека організації» та міждисциплінарних освітньо-наукових програмах «Економічна безпека соціально-економічних систем» (спеціальності 073 «Менеджмент», 051 «Економіка») і «Психологія та менеджмент організації» (спеціальності 053 «Психологія», 073 «Менеджмент»)

This image for Image Layouts addon

ОПП
«МЕНЕДЖМЕНТ ТА БЕЗПЕКА БІЗНЕСУ»

073 Менеджмент

бакалавр

Докладніше
This image for Image Layouts addon

ОПП
«УПРАВЛІННЯ ТА БЕЗПЕКА ОРГАНІЗАЦІЇ»

073 Менеджмент

магістр

Докладніше
Image

Про науково-дослідну роботу на кафедрі менеджменту свідчать результати конкурсу на здобуття звання «Кращий науковець Львівського державного університету внутрішніх справ» та «Краща кафедра за підсумками наукової роботи» за 2021 рік. Так, заслужену нагороду - 1 місце - отримали професор кафедри Зінаїда ЖИВКО у номінації «доктор наук» та доцент кафедри Володимир ГОБЕЛА у номінації «кандидат наук», а кафедра заслужену відзнаку у номінації «краща кафедра».


© 2024 Львівський державний університет внутрішніх справ

Please publish modules in offcanvas position.