• (032) 258-63-25
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Інститут права провадить освітню, наукову та методичну діяльність, забезпечує організацію освітнього процесу, здобуття особами якісної вищої освіти у галузі знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право», яка ґрунтується на сучасному рівні знань та наукових досліджень за освітніми ступенями «бакалавр» та «магістр».

Інститут права за роки свого існування набув провідного статусу в системі правничої освіти в Україні, гармонійно поєднуючи у своїй діяльності фундаментальність та практичну спрямованість освіти, виховання громадянина і професіонала, чим здобув високий авторитет серед представників правничих професій та громадськості.

У своїй роботі Інститут права акумулює як вітчизняний досвід, так і позитивні досягнення європейських юридичних закладів вищої освіти і поліцейських коледжів, активно впроваджуючи сучасні навчально-методичні технології, інтерактивні методи навчання, формуючи та розвиваючи власні наукові школи.

Навчання в Інституті права дає можливість працевлаштування в органах державної влади та місцевого самоврядування, судах, прокуратурі, нотаріаті, Службі безпеки України, Національній поліції, Державній прикордонній службі України, Державній службі України з надзвичайних ситуацій, Національній гвардії України, Державній міграційній службі України, територіальних управліннях юстиції, відділах державної реєстрації актів цивільного стану, управліннях та відділах державної виконавчої служби, територіальних органах Державної фіскальної служби, митниці, в юридичних відділах підприємств, установ та організацій, на посадах – адвоката, прокурора, судді, нотаріуса, слідчого, помічника судді, помічника нотаріуса, секретаря судового засідання, державного та приватного виконавця, спеціаліста органу державної влади та органу місцевого самоврядування, юрисконсульта тощо.

Освітній процес в Інституті права забезпечується науково-педагогічними працівниками, які постійно підвищують рівень своєї кваліфікації, проходячи стажування, зокрема, і в навчальних установах за кордоном.

Здобувачі вищої освіти поряд із навчанням, активно займаються науковою роботою, беруть участь у конкурсах художньої самодіяльності, спортивних змаганнях. Студентське самоврядування здійснюється на в Інституті права через Раду студентського самоврядування, яка представляє інтереси усіх здобувачів вищої освіти Інституту права. Здобувачі вищої освіти, які навчаються в Інституті права на денній формі навчання мають можливість проходити військову підготовку, після закінчення якої їм присвоюється військове звання «молодший лейтенант запасу».

Духовним центром Інституту права є церква Воздвиження Чесного Хреста, яка діє з кінця XIV ст. З цього часу на Замарстинівській відбуваються правничі студії.

Безумовною перевагою є розташування Інституту права в центральній частині старовинного міста Львова. Інститут права має власну територію, що дозволяє організовувати освітній процес у межах єдиного цілісного комплексу без необхідності для здобувачів вищої освіти змінювати територію між заняттями. Матеріально-технічна база Інституту права відповідає сучасним вимогам до організації освітнього процесу у закладі вищої освіти. Наявними є 5 лекційних залів, 1 – модельна виборча дільниця, 33 навчальні аудиторії, бібліотека з читальним залом на 50 місць, 4 комп’ютерних класи, електронна бібліотека з вільним доступом до мережі Internet, система «WIFI», спортивний зал, їдальня.

© 2024 Lviv State University of Internal Affairs.

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS